Uitdagende opdrachten samengebracht

Inhuurdesk laat een frisse wind waaien in de wereld van recruitment. Op dit platform komen vraag en aanbod laagdrempelig bij elkaar en is er ruimte voor zeer brede marktwerking. Dit zorgt direct voor gelijke kansen voor alle spelers op de markt. Zowel voor opdrachtgevers, als voor jou als zzp’er of leverancier van professionals.

Een eerlijke kans

Bij het zoeken naar jouw opdracht is het van essentieel belang dat het proces eerlijk en transparant verloopt. Dat is precies waar wij, bij Staffing MS, in geloven. We willen dat jij toegang hebt tot een breed scala aan mogelijkheden en dat dit op een eerlijke en duidelijke manier gebeurt.

Onze sourcingprocessen worden ondersteund door specifieke tools, geïnspireerd op het idee van een marktplaats. Dit betekent dat je toegang krijgt tot alle opdrachten, zonder verborgen agenda’s. Dit betekent dat jouw talent opgemerkt wordt door een breed scala aan potentiële werkgevers, waardoor je meer mogelijkheden krijgt om de juiste match te vinden voor jouw volgende carrièrestap.

Geen administratieve rompslomp

Zodra jij als de perfecte professional bent geselecteerd, blijven we bij Staffing MS aan je zijde om je te ondersteunen bij de contractuele afhandeling en administratie van je nieuwe opdracht. We willen dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het succesvol uitvoeren van je opdracht.

Over Inhuurdesk

Inhuurdesk is een platform van Staffing MS. Staffing MS is dé specialist in het beheren en beheersen van de flexibele schil en specifiek externe inhuur. Als neutral managed service provider ondersteunen wij bij de uitvoering van het gehele inhuurproces. Wij maken daarbij gebruik van marktplaats-, contractmanagement- en community-oplossingen. Staffing MS werkt voor overheid, zorg, profit en non-profit.