Onzekerheden en verwachtingen rondom arbeidsmarkt- en zzp-wetgeving na de zomer in Den Haag

De keuze voor het zzp-bestaan boven een traditionele baan in loondienst stijgt. Naast vele voordelen, zoals vrijheid en flexibiliteit, zijn er echter ook minder aantrekkelijke kanten van ondernemen, zoals administratie en acquisitie. In een interview met het AD adviseert Sjanne Marie van den Groenendaal, onderzoeker aan Tilburg University en zzp-expert, om taken waarin je niet sterk bent uit te besteden of hulp in te schakelen. Bij Inhuurdesk kunnen we je hierbij van dienst zijn!

Als zzp’er heb je genoeg op je bord: vaak leuke opdrachten, maar ook taken die je liever uitstelt. Taken zoals facturen innen, verzekeringen regelen en andere administratieve zaken blijven vaak op je to-do-lijst staan. Iets wat je uiteindelijk toch echt moet regelen. Met onze Professionals services nemen wij jou deze zorgen uit handen en bieden we de volgende oplossingen:

  • Snelle betaling van facturen via ENTRPNR

Geen afhankelijkheid meer van betaaltermijnen en het betalingsgedrag van je opdrachtgever. Met Advanced worden je facturen 14 dagen na ontvangst betaald. En het handige is dat je altijd online de status van je factuur kunt bekijken. Wil je nog sneller betaald worden? Kies dan voor Complete, waarbij dit al binnen 10 dagen gebeurt.

  • Uitgebreide verzekering via Alicia

Zorgeloos als zelfstandige werken betekent dat je de risico’s goed hebt afgedekt. Met Advanced ben je uitgebreid verzekerd voor bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid, cyber risico’s en ongevallen. Met Complete kun je zelfs gebruikmaken van de arbeidsongeschiktheidsvoorziening.

  • Dagelijks slimmer worden met onze learning & development tools

Dit omvat onder andere een onbeperkt online leerabonnement voor de Select Academy, korting op opleidingen en advies van een jobcoach (Excellent).

  • Persoonlijk contact en advies

Een toegewijde relatiemanager staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over zaken zoals je cv, welk tarief je het beste kunt aanbieden voor een opdracht en andere tips om jezelf succesvol te presenteren.

Waarom onze services?
We bieden een alles-in-één oplossing voor alle praktische zaken die je als zzp’er geregeld wilt hebben. Onze services omvatten zorgvuldig geselecteerde producten, aangeboden door toonaangevende partners. De betaling gaat per gewerkt uur, dus er zijn alleen kosten als je inkomsten genereert. Kijk voor meer informatie over alle voordelen van de Professionals services op de website van Inhuurdesk.